Gjorde en sökning...

...för att se vilka ord som är mest sökta på i Bloggarnas värld. Föga förvånande var det SEX. Oj.
Det var ju oväntat.
Tänk att detta mest naturliga i världen fortfarande kittlar våra sinnen så otroligt.
Det ska pratas om sex och om det är bra eller dåligt att vilja ha sex och på vilket sätt man vill ha det och med vem man vill ha det och..
Sex är det som fortfarande driver oss människor på många sätt - och ändå så är det så fyllt med tabu och skuld och skam.
Varför skrämmer det vissa människor så mycket att vi har en kropp?
Det ska stoppas undan och gömmas och blir på det sättet förnekat. Det bubblar ändå i det undermedvetna och dyker upp i perverterad form istället.
Se bara på alla dessa katolska präster som skulle förneka sin sexualitet och plötsligt så dök det upp skrämmande dokumentationer om präster som gjorde övergrepp på barn och så vidare och så vidare.
Sex är naturligt.
Men ändå så fyllt med skam.
Och nu pratar jag inte 1800-tal.
Jag pratar om 2000-tal.

Är det inte konstigt??

Kommentarer
Postat av: Galowitch

På ett sätt är det konstigt ja, att det är så laddat. Trots att hela våra existens hänger ihop på det där ordet på 3 bokstäver...några har gjort det!
Att förneka min sexualitet kan jag ej göra, för den dyker upp i min skalle...varje dag. Om det är en skamlig sak..nja, men det är lätt att fundera i huvudet, varför tänder vi just på det...
även om det kanske bara är bröst och allt det där vanliga...Men det blir väl som mest laddat, för personer som inte får "göra det".
Och att Sverige tycks bygga på någon slags moral, och att en del saker ska vara hysch-hysch, och att vi ska förneka naturliga saker och bla bla..
men eftersom vi måste utgå ifrån oss själva, och våran egen moral, så måste man själv bestämma sej för vad man tycker är okej eller inte.
men att se på porr-film, eller onani, jag ser det som en naturlig grej, utifrån att vi människor är sexuella varelser.
Med olika grad på sexlusten från individ till individ möjligtvis.
Men utifrån bloggperspektivet, så läser jag inte bloggar som bara handlar om sex. Det känns inte som relevant i dagsläget.

2007-06-14 @ 20:46:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0