Final i melodifestivalen!

I kväll blir det STOR final med både schlagerchocker och nakenchocker och schlagerskrällar i överflöd.
Allt kan hända. Här är mina tips:

Charlotte tappar skorna i direktsändning. Det är de skor som redovisades i tidningen här om dagen. sen blir det skriverier om Skochocken - Christer Björkman får springa ut i direktsändning och köpa nya!

Amy visar sig vara född i fel år - om man räknar enligt det kinesiska horoskopet - och därför är hon bara fyra år, egentligen. Då får hon inte sitt tillstånd att sjunga i finalen, trots allt - och hon får framträda utanför Globen istället. Det blir Ålderschocken.

Bröderna Rongedahl byter sida med varandra på scenen - och ingen märker nåt. Det blir Scenografichocken.

Sanna Nielsen får mäta sig hos skolsyster - för hon anses vara för lång för att passa in i TV-rutan med sina högklackade skor. Det blir Skolsysterchocken.

Nordman visar sig komma från Skåne - så de döper om sig i sista stund till Sydman istället och blir diskade. Det blir Geografichocken.

BWO - visar sig ha spelat in samma låt en gång tidigare - med en annan text och en annan ackordsföljd - och med en annan artistuppsättning. Det blir bråk med Christer Björkman i kulisserna - som vill vara med på ett hörn och låna Alexander Bards kortbyxor. Det blir Kortbyxechocken!

Linda Bengzing blir uppringd av en gammal skollärarinna som berättar att det VISST är svårt med vissa saker - så det gör att Linda blir osäker - och får en livskris - och funderar på att byta text på låten i sista stund. "Hur svårt måste det va?" - Det blir den existensiella chocken.

Frida kommer på att hon ska ringa efter Patrik Sjöberg och Stefan Holm så att de kan vara uppe och hoppa på scenen. Tyvärr så börjar de slåss på scenen eftersom de inte kan bestämma vem av dem som ska hoppa flest gånger upp och ner. Det blir Hoppchocken.

Det visar sig att Sibel tror sig ha blivit utröstad av Juryn - så hon är inte vara med. Hon sitter framför TV:n och väntar på att Sebastian och Agnes ska tävla i finalen. Det blir Idolchocken.

Christer Sjögren vinner finalen och får sjunga Ce magnifique till hela Europa. Och det blir den nya nationalsången till EU. Han vinner allt och tar cykeln hem till Värmland igen.
Det blir cykelchocken. För han åker väldigt fort nämligen (se bild)

cykla fort

Han åker fast för fortkörning utanför Västerås. Det blir Fortkörningschocken.

Kristian Luuk och Björn Gustavsson gifter sig i direktsändning som Jonas Gardell och Mark Levengood gjorde.
Alla flickor i Sverige blir så deprimerade när det visar sig att Björn är på det viset - och hela tävlingen läggs ner på obestämd framtid.

Det blir Schlagerkrisen, Schlagerchocken, Schlagerångesten, Schlagerpaniken och Schalgerdöden.
Grattis alla kvällstidningar!
Lösnummerförsäljningen är räddad för all framtid.

Kommentarer
Postat av: Niklas

Glöm inte dagens viktigaste final, klockan 15.00 i SVT 2.

Örebro kom ju till och med upp i elitserien till nästa vinter!

2008-03-15 @ 13:36:46
URL: http://niklasw.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0