I en radio i kväll

I kväll ska jag vara med i radioprogrammet "Karlavagnen" i p4 och prata om boken "Prins Annorlunda".

I dag har vi haft lite möten - som kan leda till olika spännande projekt.

Nu är det ont i skallen. Dags att vila?
Eller?


Kommentarer
Postat av: BorisBorissa

Hej! Nu har jag läst hela boken. Tack för att ni låter oss "normalstörda" få ta del av era erfarenheter. Att få följa med på en resa till "Mongoliet" är något som jag tycker att alla borde ta del av. Ni har genom er bok givit oss läsare en inblick i hur det kan vara att leva med ett barn som föds med Downs syndrom. Läsningen har lockat till både tårar och skratt. Jag tänker bla. på: Skid-resan, Rhodos-resan, Per Forsman etc. Jag tänker vara så "full i bus" att jag snor några rader från boken. Det är Ludviks kloka ord efter en dag med mycket bråk hemma. Jag citerar: "Bråka inte när du är trött. Då blir du bara mera trött". Så himla fint sagt. Jag hoppas verkligen att många kommer att läsa boken. Då vi lever i en tid när det skall sättas betyg på allt och alla i form av getingar, fyrar, stjärnor, solar etc etc, så ger jag boken topp-betyget 3482. Ge en kram till varandra i familjen. Jag tror att jag också ska börja "kärleks-bomba" folk i min omgivning. Det låter så trevligt och mysigt - Kärleks-bomba.

Mvh, Boris.

2008-10-02 @ 16:56:22
Postat av: BorisBorissa

Naturligtvis är det Ludvigs kloka ord och inget annat som jag citerar i min förra kommentar. Sorry, tryckfels-Nisse har invarderat tangentbordet.

Mvh, Boris.

2008-10-02 @ 17:28:57
Postat av: Sanna

ska jag lyssna på , du fortsätter och verkar ju inte alls lyssna på din kropp som skriker att den har ont och mår sådär dax att ta det lugnt???? som sagt

Kram

2008-10-02 @ 18:50:37
URL: http://sannasegna.blogspot.com/
Postat av: Imsa

Hej Sören,

Sitter just nu och lyssnar på dig i Karlavagnen. Har läst om er och Ludvig förut och har beställt boken "Prins Annorlunda". Jag kan inte låta bli att tipsa dig om Dan Drinker om du inte redan känner till honom. Dan Drinker är 22 år och har DS, hans lillebror Will gör dokumentärfilmer om Dans liv. Kanske nåt för Ludvig och er att titta på?Adressen är: http://dandrinker.blogspot.com/Hälsningar Mia,

mamma till en vanlig ovanlig liten kille med Noonans syndrom

2008-10-05 @ 23:04:25
URL: http://imsavimsa.blogspot.com
Postat av: Lena

Har precis läst ut Prins Annorlunda och vill ge er toppbetyg. Skratt och gråt om vart annat. Kände igen mig i så mycket, eftersom jag själv har en liten prins med en eXtra kärlekskromosom. Han är nu fyra år och för en månad sedan gjorde vi själva den tunga resan till Drottning Silvias barnsjukhus i Göteborg. Vi tog också den tysta promenaden i ett höstligt Göteborg, utan att höra, utan att se. Men nu är vi tillbaka i vardagen och jag hör min lille prins ligga och hosta i sin säng, men det var ju väntat, nu när han är tillbaka på förskolan. En stor KRAM till hela er familj, för att ni ville dela med er av era erfarenheter. Vi är lyckligt lottade som får ha kärleksbombare i våra familjer.

2008-10-10 @ 21:55:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0